Indlevering til Roskilde Åben 2020

Mandag den 2. november kl. 14 til 19 og tirsdag den 3. november kl. 10 til 19 er der indlevering af værker til Roskilde Åben 2020.

Der må forventes en del ventetid ved aflevering af værker, da vi, på grund af Covid19 hensyn, kun lukker en person ind ad gangen. Så afsæt ekstra tid til aflevering af værker.

Der vil være fri parkering i hele Palægården, hvilket betyder, at man må parkere alle steder i Palægården. Vi opfordrer til at man venter i bilen indtil vores vagt giver tegn til at man kan komme ind.

Til folk uden bil vil der være opstillet en pavillon, som man kan stå under i tilfælde af nedbør.

Indgang til Palæfløjen er i gavlen ved Palæhaven (gennem buerne). Der er ensretning i Palæfløjen, hvilket betyder, at man går ud i den anden ende af Palæfløjen, således at man kommer ud i gavlen ved Domkirken.

Nærmere info følger om afhentning af ikke antaget værker den 9. og 10. november.

 

Fernisering og invitation

På grund af forsamlingsrestriktionerne på højest 10 personer vil der ikke blive afholdt en almindelig fernisering, hvor udstillerne kommer og har inviteret egne gæster.

Udstillerne og deres gæster skal dog ikke snydes for en fejring af udstillingen, for vi arbejder på at kunne lave en live-transmittering af Kulturminister Joy Mogensens åbningstale og overrækkelse af priser til prisvinderne direkte fra Palæfløjen lørdag den 14. november.

Når alt er på plads vil der blive lagt en invitation på hjemmesiden med information om link og tidspunkt, som udstillerne kan downloade og sende.