Opera i Roskilde

Afholdes søndag den 1. august kl 19.30

Billetsalget er åbent

Opera i Roskilde

Søndag 1. august kl 19.30
Billetsalget åbner den 1. maj på www.roskildeteater.dk.

Her er link til billetsalget:

Opera i Roskilde - Roskilde Teater | Roskilde Teater - BilletExpressen

For 31. gang kan operafans nyde opera under åben himmel med Roskilde Domkirke som smuk kulisse. Først har Folkeuniversitetet i Roskilde og siden 2010 de tre kunstneriske foreninger i Roskilde - Roskilde Musikforening, Roskilde Teater & Roskilde Kunstforening - inviteret Den Kongelige Opera til udendørs sommerkoncert i Palægården ved Stændertorvet.
Det er blevet en populær og velbesøgt tradition, når 4 af Den Kongelige Operas stjernesolister – akkompagneret af et flygel og en veloplagt konferencier - synger uddrag fra den kommende operasæsons righoldige repertoire, mens publikum hygger med picnic i Palægården.
Billetterne til koncerten har været meget eftertragtede siden den første koncert, og vejret har været med den populære koncert i alle årene, hvor - til og med 2019 - ikke en eneste koncert er blevet aflyst.
I 2020 tvang pandemien os til for første gang at aflyse. Så derfor glæder vi os i år blot endnu mere til at byde publikum velkommen til dette traditionsrige arrangement.
De stemningsfulde omgivelser og ideelle koncert forhold, hvor Domkirkens klokker er en traditionsrig del af lydbilledet, har gjort det til et årligt tilløbsstykke, hvor publikum hygger med kreative picnic-kurve og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen.

Dørene åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.
Koncerten begynder kl. 19.30 og varer godt 2 timer inkl. pause.

Medvirkende: Trine Møller (sopran), Gert Henning-Jensen (tenor), Jens Søndergaard (baryton), Nicolai Elsberg (bas) og Orsi Fajger (pianist)

Billetpris: 275 kr. (250 kr. for medlemmer af Roskilde Teater, Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforening).

COVID-19 restriktioner
Opera i Roskilde er nødvendigvis underlagt myndighedernes gældende restriktioner. Vi satser på at gennemføre koncerten på den sædvanlige måde med borde og stole, fællesspisning og afsluttende fællessang. Men vi kan grundet restriktionerne blive nødt til at ændre konceptet. Eventuelle ændringer vil blive udmeldt her på Roskilde Teaters hjemmeside senest 14 dage før koncerten.