Kunstmarked

Dato og sted: kommer snart
Kunstmarked

Kunstforeningen vil i løbet af foråret afholde et kunstmarked, der giver mulighed for enten at komme af med værker, I ikke længere ønsker at eje eller at erhverve et nyt værk til en rimelig pris.

Så hvis I har billeder, som I enten ikke har plads til på væggene, eller af andre årsager ønsker at komme af med, er I meget velkomne til at donere et eller flere billeder til Kunstforeningen – dog max 4 stk. max 60 x 70 cm. På kunstmarkedet vil andre så få mulighed for at købe de donerede værker.

Salgspriserne for værkerne vil blive fastsat af Kunstforeningen, og det indkomne beløb vil gå til Kunstforeningen og derved komme alle medlemmerne til gode.

Tid og sted for kunstmarkedet er endnu ikke fastlagt, men det vil finde sted her i forsommeren. Så snart der er taget en endelig beslutning kan det læses her og der vil ligeledes blive udsendt nyhedsbrev om kunstmarkedet.

De donerede værker til kunstmarkedet kan indleveres i Palæfløjen:

Tirsdag d. 7. maj mellem kl. 15 – 17 eller

Onsdag d. 8. maj mellem kl. 11 – 13

Hvis man ikke har mulighed for at komme en af de dage, vil det være muligt at aflevere til Gitte på kontoret, enten tirs., tors. eller fredag mellem kl. 10 – 15