Værkstedsbesøg for medlemmer hos sølvkunstnere

Torsdag d. 22/8 var vi 30 fra Roskilde Kunstforening, der besøgte sølvsmedene Yuki Ferdinandsen og Carsten From Andersen i sidstnævntes værksted på Stevns.

Forventningerne var høje - vi havde jo alle nærstuderet deres fantastiske værker på denne måneds udstilling Godt Kunsthåndværk i Palæfløjen - og de blev til overflod indfriet.

Kunstnerne med ægtefæller gav os, sammen med deres gallerist Claus Andersen fra Galleri Montan, en varm modtagelse i den smukke gårdhave

Det var fascinerende at se og høre de to kunstnere fortælle om deres arbejde, og få fortalt hvordan de hver især er nået frem til netop det udtryk, der i dag kendetegner deres værker.

Vi fik en fornemmelse for den lange vej fra plan sølvplade til det færdige værk.

Vi mærkede den enorme passion, der driver dem begge til med viljestyrke, ihærdighed, flid og kreativitet at nå frem til de mange smukke værker. Dyb, dyb respekt!

…. og så fik vi endda en bonus oveni - vi blev inviteret på havevandring i værternes smukke have - eller rettere de mange haver i haven.
Med inspiration i speciel engelsk havekunst har de over mange år lagt et fantastisk stykke arbejde i at designe og opbygge denne have.
Vi vandrede, mens solen stod lavt på himlen gennem nyttehave, rosenhave, vandhave, pyramidehave, frugthave etc. etc. - det var eventyrligt!