Logo

Mangler du en julegave eller værtindegave? Eller et humørfyldt julekort?

I år sælger Roskilde Kunstforening atter de populære træ- og keramiknisser til 25 kr. stk. fremstillet af Hall Thimann, der er kendt for sine træfugle.


Du kan også finde dine julekort hos Roskilde Kunstforening, som sælger humørjulekort tegnet af Povl T. Et stort kort med kuvert koster 25 kr. og 3 stk. koster 55 kr. Der er også 5 små humørjulekort i en pose til 35 kr. Ved salget går 2 kr. pr. kort til Børns Vilkår.
Klik på billederne for at se dem i større version.

Som noget nyt har Roskilde Kunstforening indgået et samarbejde med Karibu Fairtrade i Roskilde. Derfor kan man finde en masse skønne kunsthåndværk fra blandt andet Burkino Farso og Zimbabwe. Overskuddet af salget går til hjælpeprojekter for bønder.


Der er blandt andet smukke læderæsker i forskellige farver til 200 kr. stk., messingfigurer fremstillet af genbrugsmetal til hhv. 400 og 750 kr. stk. og små perledyr til 25 kr. stk.
Klik på billederne for at se dem i større version.


Er du mere til sten kan du også finde skønne stenfigurer i forskellige størrelser og stensorter, som varierer fra 200 kr. til 1.300 kr. stk.

Dine køb pakkes ind i unika gaveæsker eller gaveposer fremstillet af kunstforeningens plakater og brochure – ganske gratis. Her i julemåneden er mange gaveposer og æsker fremstillet af genbrugspapir med julemotiver.

Kig forbi og se samtidig Roskilde Kunstforenings censurerede udstilling med de 114 værker som blev valgt blandt ca. 600 indleverede værker.

Og husk; som medlem af Roskilde Kunstforening får man 10% på køb både i udstillingen og i forhallen!

Afmeld nyhedsbrev