Logo

Palæhavekoncert og fernisering af udstilling med billederne fra KunstKoncerter for børn

Lørdag den 28. august kl. 12 er der fernisering af udstillingen med alle de smukke kunstværker, som en masse børn har tegnet under de tre KunstKoncerter for Børn på Kulturstrøget i Roskilde.

KunstKoncerterne for Børn, som fandt sted i bibliotekshaven den 6.08.21, ved Kreativt Hus for Børn den 7.08.21 og den 13.08.21 igen i bibliotekshaven, har været velbesøgte.

Roskilde Kunstforening og Roskilde Musikforening, som står bag KunstKoncerterne, har fået mange flotte tegninger, der vil blive udstillet i Palæfløjen, Stændertorvet 3 C, fra lørdag den 28.08.21 til søndag den 12.09.21 sammen med de tre kunstværker, som billedkunstnerne Charlotte Troldahl, Lene Løve Sørensen og Mia Willaume ligeledes malede under KunstKoncerterne.

Til ferniseringen spiller musikerne Anna Klett (klarinet) og Caroline Trier Madsen (cello), der også spillede til KunstKoncerterne for Børn på Kulturstrøget. Koncerten varer 2 x 30 minutter i Palæhaven og begynder kl. 12. Ferniseringen fejres med saftevand til de unge billedkunstnere og et glas vin til deres forældre eller andre medfølgende voksne.

Arrangementer er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Der er gratis adgang til udstillingen.

Læs mere om KunstKoncerter for Børn og se video og billeder fra de tre KunstKoncerter for Børn på www.roskildekunst.dk

 

Afmeld nyhedsbrev