Logo

Kunstforeningen vil gerne gøre opmærksom på dette fine kunstprojekt.

 

HELDIGVIS ER DET FORLÆNGET TIL NÆSTE UGE MED.

Borgerne elsker lysgraffiti

Arrangørerne forlænger udstilling om coronakrisen på grund af overvældende interesse.

"Folk er vilde med det. De bliver berørt af værket og fortæller om deres egen oplevelse af corona. Jeg er vildt glad og meget, meget træt." Sådan lød det fra lydkunstner Bobby Salomon Hess onsdag aften, da han havde lukket tredje gennemspilning af værket ”coronarefleksioner” ned.

Værket består af lydoptagelser og tegninger, og det dokumenterer op mod 50 borgeres oplevelse af corona, indsamlet i 2020.

Værket tager cirka 15 minutter at opleve. Omkring 200 Roskildeborgere har set værket, og det er næsten fuld belægning under de gældende restriktioner.

Nu har arrangørerne besluttet at forlænge værket, der afspilles udendørs i Raadhuskælderens have, lige op ad Roskilde Domkirke.

"Vi har haft kø ved jernlågen på de bedste tidspunkter, og stort set alle vores gæster har sagt, at de vil anbefale det til naboer og bekendte", siger værkets anden bagmand, tegner og forfatter Jakob Fälling om baggrunden for beslutningen.

Jakob Fälling bor i Roskilde og er en del af kunstnerfællesskabet Tifuglepåtaget i Byens hus.

Kunstnerne passer selv indgangsdøren og får derfor direkte feedback på de seks lydspor og omkring 250 tegninger, som gæsterne præsenteres for.

Der er gratis adgang til Coronarefleksioner. Det kan opleves torsdag den 25. og fredag den 26. februar kl. 18-21 i Rådhuskælderens have, Fondens Bro 3. Forlængelsen spiller tirsdag, onsdag og torsdag 2., 3., 4. marts kl. 18-21.

Kontakt:  

Jakob Fälling, 29131716, jakob.falling@gmail.com

Bobby Salomon Hess, 20864331, bh@filmtone.dk 

Afmeld nyhedsbrev