Foredrag Caspar David Friedrich

den 16.05.24 kl. 19 ved Lilian M. Rösing

Foredrag om Caspar David Friedrich

Torsdag de 16. maj kl. 19 arrangerer kunstforeningen et foredrag, hvor Lilian Munk Rösing taler om Caspar David Friedrich (1774-1840).

Friedrich er en af Tysklands mest berømte romantiske malere. Hans 250-års fødselsdag fejres bl.a. med store udstillinger i Hamburg og Berlin. Vi vil også gerne her i foreningen markere dette Friedrich jubilæum og har i den anledning invitereret Lilian Munk Rösing til at holde foredrag. Hendes nye bog “Friedrichs farver” (2024) har fået meget rosende anmeldelser.

Foredragsholder

Lilian Munk Rösing er ph.d. og lektor i litteraturvidenskab ved Københavns Universitet og desuden mangeårig kritiker. Hendes første kunstbog kom i 2018 “Anna Anchers rum” og hun er også forfatter til den fine erindringsbog “Kaplevej 97”. (2021).

Tid og sted:

Kunsthuset Palæfløjen.

Torsdag den 16. maj kl. 19.00

Tilmeldingsformular: Klik her

Der kan kun tilmeldes én person ad gangen. Og tilmeldingen er bindende.

Max. deltagerantal er 35 personer efter først til mølle-princippet, og det er kun for foreningens medlemmer.

Pris: 150kr.

Arrangementsansvarlig: