AFHENTNING af ikke antaget værker

OBS! Resultatet af censureringen er tilgængelig nu.
Du ser resultatet via det link du modtog fra os efter din tilmelding.

Mandag den 9. november kl. 10 til 16 og tirsdag den 10. november kl. 10 til 19 er der afhentning af ikke antaget værker til Roskilde Åben 2020.

Der må forventes en del ventetid ved afhentning af værker, da vi, på grund af Covid19 hensyn, kun lukker en person ind ad gangen. Så afsæt ekstra tid til aflevering af værker.

Man skal selvfølgelig bruge mundbind ved afhentningen.

Der vil være fri parkering i hele Palægården, hvilket betyder, at man må parkere alle steder i Palægården uden parkeringskort. Vi opfordrer til at man venter i bilen indtil vores vagt giver tegn til at man kan komme ind.

Til folk uden bil vil der være opstillet en pavillon, som man kan stå under i tilfælde af nedbør.

Indgang til Palæfløjen er i gavlen ved Palæhaven (der er skilt med henvisning). Der er ensretning i Palæfløjen, hvilket betyder, at man går ud i den anden ende af Palæfløjen, således at man kommer ud i gavlen ved Domkirken.

Fernisering og invitation
På grund af forsamlingsrestriktionerne på højest 10 personer vil der ikke blive afholdt en almindelig fernisering, hvor udstillerne kommer og har inviteret egne gæster.

Udstillerne og deres gæster skal dog ikke snydes for en fejring af udstillingen, for vi arbejder på at kunne lave en live-transmittering af Kulturminister Joy Mogensens åbningstale og overrækkelse af priser til prisvinderne direkte fra Palæfløjen lørdag den 14. november kl. 12.

Udstillingen vi derefter være åben fra kl. 14 til 16 denne dag.

Når alt er på plads vil der blive lagt en invitation på hjemmesiden med information om link og tidspunkt, som udstillerne kan downloade og sende.