Samarbejde mellem Ros Torv og Roskilde Kunstforening

Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Ros Torv. Hver måned udstiller udvalgte kunstnere
deres værker på Centertorvet på Ros Torv.

Oversigt over "Månedens kunstner":

• Januar: Tale Øksendal - I januar var det årets Nordea kunstner i 2016, Tale Øksendal,
    som udstillede sin kunst.
  • Februar: Liz Berry - I februar mødte vi Liz Berry Østergaard, som vandt 1. prisen ved årets
    Roskilde Åben i Roskilde Kunstforening i 2016.
  • Marts: Kate Piil - I marts måned udstiller Kate Piil som vandt Roskilde Avis' pris.

• April: Blomster billedeworkshop søndag den 2. april
  • Maj: I maj kan du møde Knud Milo Diemer, som er autodidakt billedkunstner og fortæller sine historier gennem surrealistiske malerier med en undertone af humor. Knud Milo Diemer beskæftiger sig meget med filosofiske overvejelser i både det store og det små. Med livets mening og afslutning såvel som med hverdagens trakasserier. Alt er relevant. Også guleroden!
    Knud Milo vandt i øvrigt 2. prisen ved årets Roskilde Åben i Roskilde Kunstforening i 2016