Opera i Roskilde - søndag d 30 juli 2017 kl 19.30

Der vil igen i år - traditionen tro - være mulighed for at få en dejlig operaoplevelse i den smukke Palægård med udsigt til Domkirken. Vi sørger for borde og stole, traktementet bestemmer man selv.

Fem dygtige solister fra Det Kongelige Teater synger udvalgte arier og duetter fra den kommende sæsons repertoire og akkompagneres på flygel. Navnene på de medvirkende operasangere vil blive offentliggjort på Roskilde Teaters hjemmeside, senest ved billetsalgets start.

Dørene åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.
Koncerten begynder kl. 19.30 og varer godt 2 timer inkl. pause.

Billetpris:
250 kr.
Billetsalget, som åbnede den 1. MAJ, sker via Billetexpressen.dk.  FOR TILMELDING - klik her
Desuden kan billetter købes hos Roskilde Turistbureau.

Dato: Søndag den 30. juli 2017, kl. 19.30
Sted: Roskilde Palæ, Stændertorvet 3, 4000 Roskilde
Arrangører: Roskilde Musikforening, Roskilde Kunstforening og Roskilde Teater med støtte fra Nordea-fonden og Roskilde Kommune.

FOR TILMELDING - klik her