Workshop

med Jonas Pihl i akrylteknikker

mandag den 18. marts 2019 kl. 13-16

Workshop med Jonas Pihl i akrylteknikker mandag 18-3 kl. 13-16

Dette kursus henvender sig til både øvede og uøvede - alle vil kunne få noget ud af det!

Akrylteknikker Jonas Pihl bl.a. vil undervise i er:

Airbrush med Golden High Flow (vandbaseret og ugiftigt)

Stencils (skabeloner) og afdækning i form af malertape.
Denne teknik er eminent til skarpe effekter med airbrush udendørs, men ”duppeteknik” med akrylmaling kan også bruges indendørs.

Overgange fra lys og skygge (til skyer, himle eller andre fadende overgange) - airbrush og/eller akrylmaling.

Monotypi (”Decalcomania”). Denne meget specielle teknik har Jonas Pihl eksperimenteret sig frem til gennem mange år. En speciel blanding af akrylmaling og vand males på i tykke lag. Ved hjælp af et overhead-ark kan man danne nogle fantastiske mønstre, som kan ligne alt fra træer, grene, bjerge eller bare abstrakte former, som kan sætte fantasien i gang – og man kan arbejde videre derfra. Denne teknik er perfekt til ’angsten for det hvide lærred’. Her er man allerede i gang med maleriet uden en forudgående idé.

 ”Go with the flow-teknik”. Dette er en teknik til fremstilling af rumlige mønstre af malerstrøg med lys på den ene side og skygge på den anden side. Man kan med denne teknik skabe fantastiske mønstre, som kan inspirere til det videre arbejde med maleriet. Her lader man malingen diktere, så det bliver et godt maleri – på maleriets præmisser og ikke blot illustration af en idé.

Malingstusser: Posca og Molotow. Man kan selv blande farven i disse tusser, som kan give hurtigt skarpe kanter og dækkende figurer med detaljer, der kan være svære at frembringe med pensel. Dette er et alternativ til blot maling på pensel, hvilket kan udvide arsenalet af udtryk i maleriet til kursisternes eget unikke udtryk, der vil skille sig ud.

 

Pris inkl. materialer:

Medlemmer: 380 kr.
Ikke medlemmer: 440 kr.

Maks. deltagerantal 15 – kurset gennemføres kun ved min. 12 deltagere.

 

Tilmelding nødvendig!

Klik her for at tilmelde dig