Tidligere

Elegant fotograf i Karnappen

20. august - 11. september 2016

Rimm i Karnappens Rum
Så kan Roskilde Kunstforening præsentere en elegant fotograf i Karnappen, Kunsthuset Palæfløjen. Lørdag d. 20. august slår vi ikke bare dørene op for det smukke glas i stueetagen, vi inviterer også de besøgende med op på 1. sal, hvor Kenneth Rimm viser sine smukke og dybe kunstfotografier.


Kenneth Rimm har vi før set som deltager i og prisvinder af den censurerede udstilling Roskilde Åben. Han imponerede dommerne og os dengang og derfor var valget nærliggende, da vi igen skulle have udstilling på 1. sal.
Kenneth Rimm har især specialiseret sig i abstrakte naturlandskaber, som man vil kunne se i rigt mål under udstillingen. Farveholdningen er en begrænset palet af grålige, beige, cremede, rødlige og stålblå farver, der ofte slynger sig organisk gennem rummet og får værket til at ånde og pulsere, så man næsten ikke kan lade være med at læne sig fremover og følge sig draget ind i billedet. Eller det kan være en mørk, dyb sfære, der kalder på beskueren. Udførelsen og fornemmelsen er på en gang både lækker og rå ... og var det en skikkelse, man så bag formen derovre? Eller var det blot fornemmelsen af en selv, reflekteret i de hemmelighedsfulde skygger, som naturen er så rig på?


Kom ind og se en anderledes og meget spændende fotokunstner. Der er fernisering lørdag d. 20. august kl. 12 og udstillingen har sidste dag søndag d. 11. september. Åbent kl. 12-16, undtagen mandag, hvor der er lukket. Gratis adgang.

Vi kan desuden tilbyde et kunstnermøde med Kenneth Rimm tirsdag d. 30. august kl. 19. Det koster 40 kr. for ikke-medlemmer. Medlemmer af Kunstforeningen - gratis adgang.